Vrouwencirkel

Een keer per drie maanden organiseer ik een vrouwencirkel.

Een moment voor jezelf om je te verbinden met gelijkgestemde vrouwen uit de omgeving. De kracht van deze vrouwencirkels zit in de samenkomst van vrouwen en de uitwisseling en stroming van vrouwelijke energie. Jij bent liefde, Jij bent kracht, Jij bent heel!
Juist door alles wat er in deze veilige en vertrouwde cirkel wordt gedeeld, wordt er ook geheeld! Alles mag er zijn, er is geen onderwerp dat niet besproken of gehoord mag worden. Voel je vrij om te delen wat er voor jou op dat moment passend is. En kom (weer) in verbinding met jouw diepste vrouwelijke kracht.

Van oudsher worden vrouwencirkels georganiseerd, zowel jonge als wijze vrouwen komen samen om hun wijsheid te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke kracht te verdiepen. Vaak wordt dit gedaan synchroon aan de maancyclus (nieuwe maan of volle maan), aangezien deze een zelfde cyclus doorlopen als onze menstruatie cyclus.

Ik kies hier echter bewust niet voor, juist omdat ik het mooi vindt om met thematieken te werken die op dat moment relevant zijn.

Vrouwencirkel "Volle maan viering: Zusterschap in Bloei"

Iedere vrouwencirkel zal weer anders zijn, ik werk niet met vaststaande programma’s maar vanuit mijn intuïtie. Wel zal ik aankondigen aan welk thema wij gaan werken.

Daarnaast mag je verwachten dat ik zorg voor de innerlijke mens, liefdevolle begeleiding en een veilige en heilige omgeving.

Wanneer dit je aanspreekt, meld je dan nu aan voor de volgende editie “Meet your inner voice – een betoverende vrouwencirkel”!

Wat zeggen anderen

Vrouwencirkel geleid door Ginger de la Croix - lichaamsgericht therapeut in Limburg

Aanmelden vrouwencirkel

Het lijkt me leuk je te mogen ont-moeten!