Ginger de la Croix -Lichaamsgerichte therapeut bij Ginergetix in Limburg

Hey hallo, ik ben Ginger dela Croix

Ginger….aangenaam!

Hoi! Wat super leuk dat je mij wat beter wilt leren kennen.

Samen met mijn vriend Wesley en onze lieve hond Diggle wonen wij in het zonnige Zuid-Limburg waar wij volop genieten van het leven. Wandelen, motorrijden, bijzondere boeken lezen, en samen genieten, dat is wat ik graag doe…

Maar dat gaat niet altijd even makkelijk heb ik ervaren. Jaren geleden merkte ik voor het eerst op dat ik tegen heel veel problemen aan liep.
Ik werd lusteloos, was moe, had nergens zin in en was een minder fijn persoon om mee samen te zijn. En daar bovenop kreeg ik eczeem klachten. Dit was voor mij de druppel, ik moest hulp gaan zoeken. In eerste instantie deed ik dat op de traditionele manier, naar de huisarts, naar de dermatoloog, kreeg tabletten en 101 zalfjes toegeschreven.

Hier werd ik niet vrolijker van, want mijn klachten gingen niet weg. Het voelde alsof ik tegen een muur liep, en geen kant meer op kon. Ik liet het er niet bij zitten en ging op onderzoek uit, want er moest een oorzaak zijn voor mijn klachten. Ik was klaar met symptomen te bestrijden!

Mijn innerlijke ontdekkingstocht

Ik ben mij gaan verdiepen in het bio-logisch en energetisch aspect van het leven, diverse inspirerende workshops, podcasts en cursussen heb ik gevolgd.

Dit bevat onder andere:

Hierdoor kreeg ik het inzicht dat mijn leven en alles wat ik hierin tegen kom, een weg is van zelfreflectie en bewustwording.

Ook leerde ik dat mijn levenservaringen en mijn mentale verwerking tot uiting kwamen in mijn lichaam. Waardoor ik o.a. rusteloos werd, niet kon slapen, emotioneel was en eczeem kreeg.

Ik zag dus dat alles met elkaar in contact stond en realiseerde me dat ik terug mocht naar de kern van mijzelf.
Hierdoor kwam ik meer in balans en de rust keerde langzaam maar zeker terug. Innerlijke en mentale rust, waardoor ik weer voller in het leven stond.
En dat wens ik ook voor jou. Een gelukkiger en voller leven!

Ik help jou graag op weg naar een voller en gelukkiger leven en de beste versie van jezelf te zijn.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

 Plan gerust een kennismakingsgesprek in. Ik vertel je graag meer over hoe ik jou kan helpen.

Empower traject

In het empower traject ga jij achter het stuur van jouw leven zitten! Waarin je jouw emotionele, energetische en lichamelijke blokkades ontdekt.
Met behulp van diverse tools, kritische vragen en inzichten die mogen bezinken help ik jou om die blokkades te doorbreken, zodat je er op een betere en gezondere manier mee kan omgaan.

Waardoor je:

Empower traject
Follow your soul, it knows the way

Wat zeggen anderen

Energetische behandelingen

Energetische sessies zijn losse behandelingen die je kunt boeken, waarbij jij niets hoeft en alles mag laten gebeuren.
Deze sessies helpen jou om (energetische) blokkades op te heffen en kunnen ondersteunen in jouw innerlijke proces. De energieën doen voor jou het werk, om jouw lichaam volledig te laten ontspannen en te ontladen.