Germaanse geneeskunde

Wanneer je je lichaam begrijpt, kan er vertrouwen ontstaan. Niets is toeval, alles is bio-logisch verklaarbaar.

Germaanse Geneeskunde

“Laat me u de weg wijzen naar een begrip van ziekte, vrij van angst en paniek”

De grondlegger van de Germaanse Geneeskunde is Dr. Med. Ryke Geerd Hamer. Een arts die door ziekte (teelbalkanker) meer bewustwording creëerde en ontdekte door eigen onderzoek van diverse casussen dat zijn ziekte en iedere andere ziekte een bio-logische oorzaak ten grondslag heeft.

Deze uitspraak geeft mij iedere keer weer moed om te vertrouwen op mijn eigen lichaam. Ik ben mij gaan verdiepen in de Germaanse Geneeskunde vanwege mijn eigen klacht, namelijk eczeem waar ik maar niet van af kwam. 

Mijn eigen leerproces, onderzoek en vele discussies hebben mij versteld doen staan qua juistheid. Alles klopte en de puzzelstukjes vielen op zijn plaats.

Ik hoop met wat ik hieronder vertel over de Germaanse Geneeskunde, dat het bij jou de interesse wekt om op een diepgaander niveau te onderzoeken wat jouw ziekte of jouw klacht je verteld.

Vijf Bio-logische Wetten

Germaanse geneeskunde
Turn the pain into power
De Germaanse Geneeskunde is gebaseerd op natuurlijke bio-logische wetmatigheden, die toepasbaar zijn op iedere ziektevraag en een totaal nieuwe kijk bieden op de oorzaak, de ontwikkeling en het natuurlijke genezingsproces van ziekte.
Deze Vijf Bio-logische Wetten, geven je inzicht en bewustwording over het hoe, wat, waar en waarom van een ziekte ofwel Zinvol Biologisch Speciaalprogramma (verder te noemen ZBS).
Directe verandering van psyche, hersenen en orgaan na ervaren van een conflict.
Iedere ziekte of klacht volgt een specifiek proces, namelijk de wet van tweefasigheid; hierin kennen wij de conflictactieve fase (dagfase = zeer actief) en de genezingsfase (nachtfase = ziek / moe).
Deze 3de wetmatigheid laat zien dat niets aan toeval te wijten is. Vanuit de ontwikkeling van de foetus ontdekte Dr. Hamer een correlatie tussen tussen psyche – hersenen – organen en de drie embryonale kiemlagen (endoderm, mesoderm, ectoderm), van waaruit alle organen van het menselijk lichaam afkomstig zijn.
Het klinkt misschien gek, maar virussen, bacteriën en schimmels zijn onze vrienden! Ze maken deel uit van ons menselijk lichaam en werken juist heel erg hard wanneer wij ze nodig hebben in de genezingsfase.
In essentie is elke ziekte zinvol, vandaar de benaming Zinvol Biologisch Speciaalprogramma. Ons lichaam altijd zal acteren vanuit overleving, en met kennis van de Germaanse Geneeskunde kunnen wij juist leren de zin van ziekte te begrijpen.

Ontdek het verhaal achter jouw ziekte of klacht

Dit is slechts een korte beschrijving van de Germaanse Geneeskunde, zodat je een idee krijgt van de basis. Ik ben mij bewust van het feit dat dit een geheel nieuwe kijk op ziekten geeft en dat het misschien tijd nodig heeft om te landen.
Ik vertel je er graag meer over en neem je mee in de wereld van de Germaanse Geneeskunde, om samen te ontdekken wat het verhaal is achter jouw ziekte of klacht. Plan gerust een afspraak.
1) Tarieven zijn inclusief BTW
2) Kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraar

Wat zeggen anderen

Energetische behandeling voor meer ontspanning en opheffen van interne blokkades

Neem contact op

Omdat ik elke cliënt een optimale ervaring wil bieden, werk ik alleen op afspraak.

When you change nothing, nothing will change…