Hoe kunnen energetische behandelingen jou helpen?

Ontspan, laat los en kom weer tot jezelf...

Wist je dat alles uit energie bestaat? Zo ook wij als mens, wij bestaan zelfs voor 100% uit energie! Hierdoor is het heel erg makkelijk om uit balans te raken, we wisselen namelijk continu energie uit. Dit verklaart waarom je je bijvoorbeeld na een gesprek met iemand leeg en uitgeput kunt voelen, terwijl je na een gesprek met een ander persoon helemaal opgeladen en vol energie voelt.

Energetische sessies zijn losse behandelingen die je kunt boeken, waarbij jij niets hoeft en alles mag laten gebeuren. Deze sessies helpen jou om (energetische) blokkades op te heffen en kunnen ondersteunen in jouw innerlijke proces. De energieën doen voor jou het werk, om jouw lichaam volledig te laten ontspannen en te ontladen.

Hoe verloopt een behandeling?

Een behandeling vindt plaats terwijl je op een behandeltafel ligt, comfortabel onder een deken als je wilt. Je houdt je kleding aan en doet je schoenen uit, verder hoef je niets te doen tijdens de sessie.

Het kan zijn dat tijdens een behandeling gevoelens naar boven komen die te maken hebben met een gebeurtenis uit het verleden. Dit kan verdrietig of pijnlijk zijn, maar het kan tegelijkertijd ook bevrijdend werken. Weet dat alles er mag zijn. Aan het einde van een sessie bespreken we eventuele vervolgstappen of geef ik je handvaten over hoe je zelf verder kunt.

Er zijn 3 energetische behandelingen waaruit je kunt kiezen, iedere behandeling heeft zijn eigen karakter en eigenschappen maar allen dragen bij aan diepgaande rust en heling.

Access bars

Tijdens de Bars sessie raak ik 32 punten op je hoofd en gezicht lichtjes aan. Door deze aanraking worden de energetische punten geactiveerd, ofwel geopend, en kan jouw energie weer gaan stromen. Deze sessie heeft een uitwerking op je gehele lichaam en systeem.

Bij iedere persoon is het verschillende wat er ervaren of gevoeld wordt, tintelingen in je lichaam, warm of koud gevoel, hoofdpijn, of helemaal niks. Weet dat alles wat je voelt goed is voor jou in het hier en nu.

Deze sessie draagt bij aan moeheid, somberheid, slaapproblemen, studieproblemen…en zo veel meer.

Persoonlijk zeg ik altijd: “Access Bars is een massage voor je innerlijk leven”.

Want hierdoor ervaar je:

Essentie Healing

Healing betekend letterlijk heling, ofwel genezing. Dit is een methode die al sinds oudsher wordt gebruikt bij het behandelen van allerlei problemen, zowel geestelijk als lichamelijk. Het is een methode welke op energetisch niveau werkt, het is dus belangrijk dat er bewustwording van je innerlijke belevingswereld is.

Met behulp van diverse tools, kritische vragen en inzichten die mogen bezinken help ik jou om die blokkades te doorbreken, zodat je er op een betere en gezondere manier mee kan omgaan.

Voordat een healing plaatsvindt, vertel je wat je vraag is of waar je hulp bij wilt hebben.

Vervolgens zal ik mijn handen boven je lichaam houden en intuïtief naar een plek boven je lichaam gaan welke aandacht nodig heeft. Ik voel waar de onbalans in je lichaam zit en maak energieblokkades vrij, waardoor jouw energie weer in beweging komt en je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Hierdoor kom je meer in balans en voelt je meer ontspannen.

Access Facelift

Tijdens een Facelift sessie raak ik diverse punten op je gezicht en hals aan en deze houd ik stevig vast.
Door deze aanrakingen worden de energetische punten geactiveerd en gestretcht, en gaat de energie weer stromen. Deze behandeling is voor het versterken van je bindweefsel, in je gezicht, maar ook door je lichaam heen. Elke cel wordt getriggerd in deze behandeling. Waardoor je een jongere en frissere uitstraling zult hebben!

Waardoor je:

Your only limit is your mind
Energetische behandelingen door Ginergetix

Wat kost het en wat krijg je ervoor terug?

In het beste geval kan dit je hele leven veranderen, in het ergste geval heb je het gevoel een heerlijke massage te hebben ontvangen.
1) Tarieven zijn inclusief BTW
2) Kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraar

Wat zeggen anderen

Energetische behandeling voor meer ontspanning en opheffen van interne blokkades

Neem contact op

Omdat ik elke cliënt een optimale ervaring wil bieden, werk ik alleen op afspraak.

Je ziel kneden om het hart te helen.