Emotionele blokkades doorbreken met het empower traject

Empower traject

In het empower traject ga jij achter het stuur van jouw leven zitten! Want dat ben jij waard!

Samen gaan wij dit empower traject aan, waarin je jouw emotionele, energetische en lichamelijke blokkades ontdekt.

Met behulp van diverse tools, kritische vragen en inzichten die mogen bezinken help ik jou om de blokkades te doorbreken, zodat je er op een betere en gezondere manier mee kan omgaan.

Hoe kan een empower traject jou helpen?

Alles begint bij die ene keuze, door bewust te kiezen voor jezelf en je eigen geluk.

Jij neemt eigen verantwoordelijkheid, waardoor je meer in verbinding komt met de kern van jezelf, en waardoor je ook weer gaat voelen met je hart.
Hierdoor ervaar jij:

Mijn empower traject bestaat uit een serie van sessies, waarin jouw leven centraal staat. We nemen samen alle aspecten van je leven door; waar loop je tegen aan? welke fysieke, emotionele & psychische klachten ervaar je? welke beperkende overtuigingen en gedachten leef je?

Mijn werkwijze

Iedere sessie zal in de basis gericht zijn op lichaamsgerichte energetische therapie, en omdat ik geen vast regime heb en intuïtief werk, kan elke sessie weer anders zijn.
Op het einde van dit traject heb jij meer duidelijkheid waar jouw klachten vandaan komen, hierdoor krijg je meer innerlijke rust en balans. Verder geef ik je handvaten mee, zodat jij weet hoe jij jezelf (in de toekomst) kunt reguleren en jouw balans kunt behouden.
We sluiten dit traject af met een evaluatiegesprek en bespreken de mogelijkheden tot follow-up. Deze follow-up kan je zien als zorg voor je innerlijke ziel, je kan hierbij kiezen voor een maandelijkse of 3 maandelijks sessie. Zie dit als de spreekwoordelijke “stok achter de deur”.

Hoe verloopt een sessie?

Epower traject - empower your soul
Een sessie duurt ongeveer 1.5 uur en begint doorgaans met een oriënterend gesprek. Ik hoor graag van jou hoe jij in het leven staat, wat er momenteel in je leven speelt, wat je emotioneel in je lichaam voelt en waar je dit fysiek in je lichaam voelt? En natuurlijk, hoe ga je met deze gevoelens om?
Na het eerste gesprek bepalen we of er een wederzijdse klik is, dit is voor mij heel erg belangrijk want het gehele traject is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Vervolgens bespreken we samen welke stappen we gaan nemen naar een voller en gelukkiger leven. Hier komt al meteen een groot vraagstuk aan bod, wat is een voller en gelukkiger leven voor jou?

Wat kost het en wat krijg je ervoor terug?

Wanneer je kiest voor het empowerment traject ga jij achter het stuur van jouw leven zitten! Want dat ben jij waard!

Ik laat je jouw waarde zien met behulp van proceswerk en inzichten die mogen bezinken. Zodat jij de juiste stappen kan zetten en meer als jezelf gaat voelen. Er ontstaat balans in je leven. 

Samen gaan wij dit traject aan, maar jij neemt je eigen verantwoordelijkheid en gaat meer voelen en verbinden met jezelf.
1) Tarieven zijn inclusief BTW
2) Kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraar

Een voller en gelukkiger leven leiden?

Plan gerust een kennismakingsgesprek in. Ik vertel je er graag meer over hoe ik jou kan helpen.

Leer mij kennen

Vanuit liefde, stilte en geborgenheid ondersteun ik jou in je proces.  Wat ligt er onder het oppervlak? Wat heb je diep begraven?  Dit mag nu aan het licht komen en helen. Jij bent het namelijk waard om volledig in jouw vrouwelijke kracht te staan.

Hierbij bied ik je een luisterend oor, een moment voor jezelf om te ontdekken wie jij in de kern bent. Vertrouwen is hierbij enorm belangrijk en daarom vertel ik je graag over mijn eigen verhaal. Want een voller en gelukkiger leven, dat wens ik ook voor jou.

Ginger de la Croix - energetisch therapeut

Wat zeggen anderen

Neem contact op

Omdat ik elke cliënt een optimale ervaring wil bieden, werk ik alleen op afspraak.

Fall in love with becoming yourself
Ginger de la Croix -Lichaamsgerichte therapeut bij Ginergetix in Limburg